В Україні створили першу інвестиційну онлайн-карту

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 13:01

Держінвеспроект разом з Проектом міжнародної технічної допомоги "Місцевий економічний розвиток міст України" (МЕРМ) створив першу інвестиційну онлайн-карту України.

Про це заявив перший заступник голови Агентства Кирило Бондар, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, робота над цим проектом тривала близько двох років, проект був реалізований спільно з Проектом міжнародної технічної допомоги "Місцевий економічний розвиток міст України" (МЕРМ).

"Сьогодні ми презентуємо серйозний інвестиційний продукт - першу онлайн-карту всієї України - подібних в нашій державі немає і не було", - сказав Бондар. 

Реклама:

Він додав, що під час роботи з інтерактивною картою інвестор матиме доступ до всіх об’єктів інвестування в Україні: йдеться про земельні ділянки, об’єкти промислової нерухомості, інформацію про логістику.

Також на ній вказано перелік компаній, які зацікавлені працювати з іноземними інвесторами, прагнуть вийти зі своєю продукцією на зовнішні ринки.

Бондар зауважив, що створення інвестиційної онлайн-карти фінансувалося Проектом міжнародної технічної допомоги МЕРМ, на нього не було витрачено жодної бюджетної копійки.

За словами директора МЕРМ Олександра Кучеренка, в ході спільного формування інвестиційної карти завданням МЕРМ було надати їй таку форму, аби вона забезпечувала належний зворотній зв'язок.

"Під час цієї роботи ми орієнтувалися на міжнародний досвід, зокрема застосовували практику наших канадських колег", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: