Кондаков визнав проблеми MMCIS і залишає компанію

Четвер, 16 жовтня 2014, 22:08

Трейдер і обличчя MMCIS Костянтин Кондаков заявив про те, що він залишає компанію.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі, я покидаю MMCIS. Це рішення мені далося нелегко, так як я віддав компанії багато років свого життя. Однак продовжувати кар'єру трейдера при такій інформаційній напруженості я не можу", - пише він.

"Кожен, хто торгував хоч раз сам на ринку Форекс, мене зрозуміє. Найголовніше тут - це витримка і самоконтроль, і достатньо всього лише один раз оступитися, щоб все злити і закінчити кар'єру, в яку вклав роки", - додав Кондаков.

Реклама:

"Я пишаюся тим, що вийшло зробити, і, як то кажуть, я хочу піти на "позитивній ноті". Може бути, колись я вирішу повернутися, але зараз мені явно необхідна пауза і відпочинок. Я втомився", - відзначає трейдер.

За його словами, це не означає, що він йде в опозицію до керівництва компанії.

"Навпаки, я буду робити все, щоб допомогти їй вийти з кризи. Але тепер я це буду робити з боку інвесторів (клієнтів). Мій відхід не означає, що я втратив віру. Навпаки. Я вірю і буду боротися за компанію", - запевняє Кондаков.

При цьому він стверджує, що сьогоднішні труднощі в компанії виникли через зовнішні чинники, а не через непорядність керівництва компанії.

"Я бачу, що зараз компанії, щоб поправити своє становище, перш за все, потрібно рефінансування через заблоковані кошти, і я постараюся допомогти їй знайти інвесторів, які зможуть інвестувати в неї. Найближчим часом я вирішив сконцентруватися саме на цьому. Я впевнений, я зможу зробити це, питання часу", - підсумував трейдер.

Раніше "Економічна правда" вже писала про компанію ММСІС і про те, яким чином вона заробляє.

Скрін із сторінки Кондакова на Facebook

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!