Держветфітослужба заборонила ввезення товарів із зони АТО

Понеділок, 29 вересня 2014, 13:31

Держветфітослужба України призупинила діяльність низки своїх територіальних органів в Луганській та Донецькій областях і доручила діючим органам не допускати в'їзду вантажів з цих регіонів.

Про це йдеться в повідомленні відомства, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наказом доручено керівникам територіальних органів Держветфітослужби України, які продовжують виконувати свої обов'язкові в областях і районах країни, забезпечити державний ветеринарно-санітарний контроль за переміщенням вантажів, підконтрольних службі ветеринарної медицини і не допускати до обігу вантажі з територій, де припинена діяльність держветорганів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з наказом, припиняють роботу фахівці ветмедицини в Амвросіївському, Новоазовському, Старобешівському, Тельманівському, Шахтарському та Ясинуватському районах Донецької області; в Луганській області - Антрацитівський, Лутугинський, Перевальський, Попаснянський та Слов'яносербський райони.

Реклама:

Держветфітослужба відзначає, що співробітникам відділень в зоні АТО запропоновано звертатися з питань працевлаштування за межами вищевказаних територій в головний офіс служби в Києві.

"Всі країни-торговельні партнери, яким з вищезазначених територій Україна поставляла підконтрольні товари, будуть попереджені про неможливість надання затверджених гарантій Держветфітослужби", - додали у відомстві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: