Залізничники розіграли 3 мільйони між "прокладкою" та оточенням Іванющенка

Субота, 27 вересня 2014, 12:21

ДП "Укрзалізничпостач" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Сантана Ойл" на постачання пластику на суму 2,88 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено пластик декоративний паперово-шаруватий важкогорючий чотирьох видів, до кінця року мають доставити на склади у Фастові.

Ціни значно перевищують російські.

Реклама:

Наприклад, пластик товщиною 3 мм можна придбати у роздріб по 781 руб (близько 200 грн.), 1,6 мм - по 470 руб (близько 120 грн.).

Фірма "Сантана Ойл" була зареєстрована наприкінці жовтня 2013 р. у Києві по вул. Аніщенка, 3-А, офіс 202/1. Статутний капітал фірми складає 100 грн. Власницею та директором фірми записана Тетяна Панкєєва.

Раніше "Сантана Ойл" тендерів не вигравала, разом з тим відома ще одна компанія Панкєєвої - ТОВ "Пріотех-Плюс". Маючи статутний фонд 74 тис грн., вона у 2010-2012 р.р. виграла тендерів на 172,80 млн грн., з них половина - в системі "Укрзалізниці".

Пізніше фірма була переоформлена на Валентину Клочківську, виведена у Запоріжжя й ліквідована.

До переоформлення директором "Пріотех-Плюс" в 2011-2012 р. був Шахін Алієв. Він також став відомий як директор і власник ТОВ "Метротранс" (наразі переоформлено й у стані ліквідації).

Першим директором "Метротрансу" був Андрій Черніков - директор фірми "Прем’єр лізинг", що отримала підряд на постачання техніки для "Укрзалізниці" на 28 млрд грн.

Єдиним конкурентом "Сантани" було ТОВ "Метробудкомплект". Власником і директором фірми є Ігор Лозовий, бізнес-партнер Олександра Козирєва, пов’язаного з угрупованням народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!