Місія МВФ приїде до України в листопаді

Четвер, 25 вересня 2014, 18:13

Місія ключового кредитора України Міжнародного валютного фонду приїде до Києва в листопаді і проведе об'єднаний огляд розвитку економіки країни, результати якого будуть потім представлені на засіданні Ради директорів Фонду.

Про це повідомив у ході традиційного брифінгу у Вашингтоні глава Департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Джеррі Райс, передає УНІАН.

"Місія приїде в листопаді і об'єднає, як і очікувалося, одразу два огляди економічних перетворень в країні", - сказав Райс.

Він наголосив, що результати роботи місії, згідно з процедурою, будуть передані на розгляд Ради директорів МВФ, засідання якого відбудеться наприкінці 2014 року - на початку 2015 року.

Реклама:

За результатами засідання Ради можна очікувати рішення про виділення Україні наступного кредитного траншу в рамках дворічної програми співпраці з Україною загальним об'ємом 17 млрд доларів.

При цьому Райс не виключив перегляду деяких положень програми. "Програма за своєю суттю динамічна", - зазначив представник Фонду, але запевнив, що загальний обсяг фінансування не переглядатиметься.

"Україна не заявляла пропозицій про перегляд загального обсягу фінансування", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: