США розповіли, які галузі в Україні цікаві американському бізнесу

Вівторок, 2 вересня 2014, 18:43

Заступник помічника міністра торгівлі США Метью Мюррей назвав галузі української економіки, які є найбільш цікавими для представників американського бізнесу, серед них: енергетика, сільське господарство, авіація, сектор інформаційних технологій.

Про це він сказав під час зустрічі з першим заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України Анатолієм Максютою, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Як зазначається, сторони обговорили перспективи двосторонньої торгівлі.

Мюррей від імені міністра торгівлі США подякував українській стороні за вірність позиції стосовно ратифікації Угоди про вільну торгівлю з ЄС, яка зумовить перебудову моделі економічного розвитку України.

Реклама:

Крім того, він назвав галузі української економіки, які є найбільш цікавими для представників американського бізнесу, серед них: енергетика, сільське господарство, авіація, сектор інформаційних технологій.

Максюта наголосив на важливості розвитку економічних відносин між Україною та США, зокрема, щодо зняття обмежень у торгівлі.

"Для нас дуже важливим є розширення співробітництва зі США, передусім у торгівельній сфері: можливість розширення присутності американських інвесторів в Україні, можливість обговорення нашого подальшого торгівельного співробітництва, яке б включало і зняття торгівельних обмежень, які існують, в тому числі - і антидемпінгових", - додав він. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!