Roshen Порошенка призупиняє роботу в Липецьку через падіння попиту

Понеділок, 15 вересня 2014, 09:20

Фабрика української кондитерської компанії Roshen в Липецьку призупиняє роботу на два тижні через різке падіння попиту.

Про це повідомили ІТАР-ТАСС на підприємстві.

Корпорацію Roshen, яка є одним з найбільших в світі виробників кондитерських виробів, заснував президент України Петро Порошенко.

Як повідомили на липецькому підприємстві, фабрика змушена призупинити роботу через скупчення продукції на складах, оскільки і торговельні мережі, і населення регіону відмовляються купувати продукцію, вироблену в Липецьку.

Реклама:

За час вимушеного простою співробітники Roshen отримають дві третини заробітку, деякі підуть в планові відпустки, додали на підприємстві.

За планами керівництва, кілька ліній відновлять свою роботу 29 вересня, інші - 30 вересня і 1 жовтня. На підприємстві складено графіки, реалізація яких в підсумку дозволить розвантажити склад від продукції.

Нагадаємо, у березні фабрика вже припиняла свою роботу. Можливою причиною цього тоді називався позов російського холдингу "Об'єднані кондитери".

Росспоживнагляд в липні 2013 року заборонив ввезення до РФ продукції з українських заводів Roshen через претензії до якості.

Україна через Всесвітню торговельну організацію зажадала від Росії надати детальний звіт за підсумками інспекції кондитерських фабрик Roshen і попросила зняти заборону на імпорт.

Росспоживнагляд в листопаді повідомив, що домовився з Україною про шляхи вирішення питання з поставками продукції Roshen на російський ринок.

Однак у березні т.в.о. голови Росспоживнагляду Анна Попова повідомляла, що Україна поки не виконала вимоги відомства для повернення цукерок Roshen на російський ринок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: