До "Київміськбуду" прийшли ошукані інвестори

Четвер, 11 вересня 2014, 18:35

Біля будівлі "Київміськбуду" зібралися інвестори недобудови на Глушкова,92Б, які вимагають розмови з керівництвом.

О 17.00 біля входу в будівлю зібралося близько 30 людей.

За словами голови ініціативної групи інвесторів Володимира Литвиненка, "Київміськбуд" не виконує умови договорів щодо уведення будинку в експлуатацію.

"Вони обіцяли здати будівлю в четвертому кварталі 2013 року згідно із договорами, які укладені з інвесторами будівництва. Але компанія уже кілька разів змінювала дату уведення в експлуатацію будинку. Постійно обіцяють пришвидшити будівництво, але по факту воно здійснюється зовсім повільними темпами", - поясню він.

Реклама:
 

"Виправдання "Київміськбуду" необґрунтовані – "загальна ситуація в державі нестабільна", "погода заважала" і таке інше. Хоча ми всі розуміємо, що до подій на Майдані ситуація була іншою. І такі виправдання – це якесь знущання", - додає Литвиненко.

Він зазначив, що інвестори раніше уже зверталися до керівництва компанії, але це не дало конкретного результату.

"Ті обіцянки, які давалися, не виконувалися. Навіть у дрібницях. Наприклад, за технологічними нормами, щоб завершити роботи по фасаду потрібний тиждень. Ми це знаємо, тому що серед наших інвесторів є і професійні будівельники, і юристи, і економісти. Фасад уже три місяці не можуть завершити", - наголошує Литвиненко.

"Готовність будинку – понад 80%. Але "Київміськбуд" зараз використовує це для заманювання інвесторів і водить туди людей на оглядини, запевняючи їх в тому, що через місяць будинок буде уведений в експлуатацію. Їх просто обманюють", - каже він.

До мітингувальників виходив віце-президент "Київміськбуду" Едуард Шевчук, який запевнив в тому, що будівництво скоро буде завершене.

Віце президент Едуард Шевчук спілкується з інвесторами 

"Він каже, що ми здамо до кінця цього року. Але ми уже чули, принаймні, тричі – спочатку казали про 30 червня, потім про 30 вересня, а зараз уже до 31 грудня. Але тепми будівництва про це не свідчать", - зауважує Литвиненко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: