В офісі "Укргазвидобування" проводяться слідчі дії

Четвер, 28 серпня 2014, 16:30

У четвер, 28 серпня 2014 року в приміщенні ПАТ "Укргазвидобування" співробітники СБУ, Прокуратури та Міністерства внутрішніх справ проводять слідчі дії на підставі ухвали суду в рамках кримінального провадження.

Про це повідомляє прес-служба "Укргазвидобування".

"ПАТ "Укргазвидобування" та НАК "Нафтогаз України", яка володіє 100% акцій підприємства, з розумінням ставляться до необхідності проведення слідчих дій та наголошують на готовності сприяти діяльності правоохоронних органів у виконанні ними своїх службових обов’язків", - йдеться у повідомленні.

ПАТ "Укргазвидобування" та НАК "Нафтогаз України" також висловлюють сподівання, що дії правоохоронців будуть провадитись у такий спосіб, який не ставитиме під загрозу безперешкодну роботу підприємства з видобутку природного газу для забезпечення потреб населення для проходження опалювального сезону.

Реклама:

Також наголошується, що наразі робота ПАТ "Укргазвидобування" проходить в штатному режимі.

ПАТ "Укргазвидобування" - вертикально-інтегрована компанія, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні.

На сьогоднішній день на підприємствах ПАТ "Укргазвидобування" працює близько 21 тисяч осіб. 100% акцій ПАТ "Укргазвидобування" належать НАК "Нафтогаз-Україна".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!