"Смотрящий" Януковича отримає 5 мільйонів під амбулаторію в Донецьку

Середа, 20 серпня 2014, 11:59

Управління капбудівництва Донецької міськради уклало угоду з ТОВ "Укрбілдінг Корпорейшн" на реконструкцію будівлі по вул.Поченкова, 33 під розміщення амбулаторії сімейної медицини.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 4,75 мільйона гривень.

Передбачені будівельні роботи, улаштування мереж внутрішнього інженерного забезпечення), улаштуванню мереж телефонізації, електропостачання, мереж зовнішнього водопостачання та каналізації, роботи з благоустрою прилеглої території тощо.

Реклама:

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було "Донецкстройтехнология", засноване Галиною і Валерієм Матющенками. У свою чергу Валерій Матющенко відомий як депутат Ленінської районної в м.Донецьку ради від Партії регіонів.

ПП "Стройсервис" Анатолія Афанасьєва пропонувало виконати роботи дешевше, за 4,27 млн грн. Однак його пропозицію замовник відхилив через відсутність довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Переможець тендеру "Укрбілдінг корпорейшн" входить в групу DMS, яку контролює депутат Донецької міськради Андрій Альоша, президент Донецької обласної Федерації рукопашного бою.

За даними ВДЗ, з 2008 року "Укрбілдінг корпорейшн" отримала замовлень на 220,75 млн грн.

У січні цього року Альоша отримав пост радника запорізького губернатора Олександра Пеклушенка з питань взаємодії з бізнесом та залучення інвестицій.

Водночас ЗМІ повідомляли, що в такій формі Запоріжжя отримало нового "смотрящего" від президента Віктора Януковича після того як був арештований попередник Євген Анісімов.

Перед тим Альоша, основним бізнесом котрого є метал і будівництво, був призначений радником дирекції інституту винограду й вина "Магарач", після чого були остаточно знищені виноградники інституту в с. Відрадному - прилеглі до "Чайного будиночку" Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!