В Єнакієвому через артобстріл призупинив роботу завод Ахметова

Середа, 13 серпня 2014, 16:14

Група "Метінвест" призупиняє роботу Єнакіївського металургійного заводу через артобстріл цехів основного виробництва.

Про це йдеться у прес-релізі групи.

Як зазначається, під час бойових дій у місті Єнакієвому в середу 13 серпня були піддані артобстрілу цехи основного виробництва Єнакіївського металургійного заводу Групи "Метінвест". Жертв і значних руйнувань немає.

Група "Метінвест" повідомляє, що з метою запобігання техногенної катастрофи та збереження життя містян було прийнято рішення здійснити тимчасову зупинку основного виробництва ЄМЗ.

Реклама:

"У зв'язку з цим більшість співробітників відправлено додому. На заводі в цей час перебуває лише необхідний персонал, який здійснює у штатному технологічному режимі зупинку устаткування доменного, конвертерного та інших цехів. Відновлення діяльності ЄМЗ залежатиме від подальшого розвитку подій у регіоні", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що на території підприємства відкрито вільний доступ до бомбосховищ, де заводчани і члени їх родин можуть перечекати активні бойові дії.

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що управляє кожною ланкою у виробничому ланцюзі створення вартості, від видобутку залізорудної сировини і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової металопродукції.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і група компаній СМАРТ (23,75%) на чолі з Вадимом Новинським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: