"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гендиректор "Microsoft Україна" відповідатиме за реформи Порошенка - ЗМІ

Середа, 9 липня 2014, 09:41

Гендиректор "Microsoft Україна" Дмитро Шимків буде призначений заступником глави адміністрації президента з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ.

Про це ZN.UA повідомило джерело в Адміністрації президента.

За інформацією джерела, першочергове завдання Шимківа на новій посаді - виписати структуру адміністрації президента як максимально ефективну й працездатну.

Джерело відзначило, що повноваження Шимківа будуть схожі з повноваженнями заступника голови АП часів Януковича Ірини Акімової, проте його сфера діяльності буде охоплювати не тільки економічні реформи, але і більш широкий спектр питань.

Реклама:

Нагадаємо, гендиректор "Microsoft Україна" став відомий широкій громадськості завдяки підтримці Євромайдана - у грудні минулого року один з найуспішніших топ-менеджерів країни взяв відпустку за свій рахунок і приєднався до масових акцій протесту в центрі Києва.

У 2007 році Шимків зайняв посаду директора з продажів у корпоративному сегменті компанії "Microsoft Україна", а в 2009 р. був призначений генеральним директором представництва.

Шимків є членом "Young Presidents 'Organization" (YPO), членом правління "ACC Ukraine", входить до Ради "AIESEC" в Україні, в правління Благодійного фонду Богдана Гаврилишина.

За версією "Інвестгазети" у 2013 році зайняв 10 місце в рейтингу "100 кращих топ-менеджерів України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: