"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Банки вводять особливий режим роботи відділень на Донбасі

Понеділок, 7 липня 2014, 17:48

Найбільші українські банки призупиняють або вводять спеціальний режим роботи відділень у Донецькій і Луганській областях.

Про це повідомили в банках, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними прес-служби Райффайзен Банку Аваль, станом на 7 липня в Донецькій області працювали 24 із 58 відділень, в Луганській області - 8 з 26 відділень банку.

"Усі відділення банку повернуться до звичайного режиму роботи після врегулювання ситуації в цьому регіоні", - сказав представник прес-служби.

Реклама:

Як повідомили в прес-службі ОТП банку, 7 липня призупинено роботу чотирьох із п'яти відділень банку в Донецьку, всіх чотирьох відділень у Луганську, а також по одному відділенню в Краматорську, Макіївці, Горлівці та Слов'янську.

За даними прес-служби Першого українського міжнародного банку, 7 липня банк запровадив скорочений графік роботи - до 16.00 для 25 із 50 відділень у Донецьку і Донецькій області.

До 12.00 7 липня працювало одне з трьох відділень банку в Луганську, до 14.00 - відділення у Краснодоні. Загалом у Луганську і Луганській області у банку шість відділень.

У прес-службі Дельта банку повідомили, що в Донецьку і Луганську всі відділення працюють у штатному режимі.

Водночас запроваджено особливий режим роботи у двох відділеннях у Краматорську і одного в Слов'янську. Загалом у Донецькій і Луганській областях у банку 31 відділення.

Як повідомила заступник директора з продажу та маркетингу Платинум Банку Катерина Ладиженська, банк призупинив роботу всіх відділень у Донецьку та Луганську.

"У банку шість відділень у Донецьку, по одному в Макіївці, Маріуполі та Луганську. Станом на 7 липня всі відділення в Донецьку і Луганську закриті, відділення в Макіївці та Маріуполі працюють. Ми на постійній основі стежимо за ситуацією в містах та оперативно ухвалюємо рішення про закриття/відкриття відділень", - сказала Ладиженська.

Прес-секретар банку "Фінанси та Кредит" Наталія Нападовська повідомила, що в нестандартному "плаваючому" графіку працюють сім відділень у Донецьку і три відділення у Луганську, тимчасово припинено роботу відділень у Краснодоні, Слов'янську і Краматорську.

"Банк прагне обслуговувати своїх клієнтів навіть в умовах АТО, за можливості надаючи необхідний набір послуг - насамперед, це отримання зарплат, соціальних допомог, надсилання чи отримання грошових переказів", - додала Нападовська.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!