"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд хоче збільшити витрати на АТО на 11,9 мільярда

Середа, 30 липня 2014, 18:54

Кабмін пропонує внести зміни до держбюджету і збільшити на 11,938 мільярда грн видатки на проведення антитерористичної операції, розміщення біженців і відновлення зруйнованих у результаті військових дій міст.

 Про це йдеться в доопрацьованому законопроекті про внесення змін до закону "Про Держбюджет на 2014 рік" (щодо коригування показників), зареєстрований у парламенті 30 липня (№4308а).

"Пропонується збільшити видатки на проведення антитерористичної операції, ліквідацію наслідків можливих надзвичайних ситуацій, розміщення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території і районів проведення АТО, а також відновлення об'єктів соціальної сфери, зруйнованих під час військових дій, на 11,937 мільярда гривень", - йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

Нагадаємо, що в первинному варіанті коригувань до держбюджету уряд пропонував збільшити видатки резервного фонду держбюджету на 16,9 млрд грн для зміцнення обороноздатності країни і забезпечення відновлення зруйнованої інфраструктури в Донецькій і Луганській областях.

Реклама:

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!