"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Юрі Єнакіївському дали 20 мільйонів на розбудову рідної школи Януковича

Середа, 30 липня 2014, 15:34

НВК "Спеціалізована школа ІІ ступеня-ліцей інформаційних технологій" Єнакієвської міськради Донецької області уклав угоду з ТОВ "Карпатибудінвест" на будівельні роботи вартістю 20,2 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Будівництво фінансується з державного і місцевих бюджетів і має бути завершене до 2015 року.

Передбачені будівельні і опоряджувальні роботи для двоповерхового приміщення, монтаж сходів, заміна покрівлі, влаштування побутових мереж. У договір також включено придбання технологічного устаткування, побутової техніки, меблів, спортивного інвентарю, меблів і обладнання для кухні і медпункту, благоустрій території та ін.

Реклама:

Засновниками ТОВ "Карпатибудінвест" є ТОВ "Фінансова компанія "Лідер" з угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко, а також ПАТ "ЗНВКІФ "Нові технології", очолюване бізнес-партнером Іванющенка - Іваном Аврамовим.

Нагадаємо, що у травні аналогічний тендер був скасований через порушення законодавства. У розмові з "НГ" директор школи Ольга Дехтярьова зазначила, що скасування тендера не означає, що будівництва не буде, просто оголосять нові торги.

В чому саме полягало порушення законодавства, директор уточнити не змогла.

Нагадаємо, ліцей інформаційних технологій було відкрито у 2012 р. на базі школи № 34, яку закінчував екс-президент Віктор Янукович. За його каденції школі виділили велику суму на реконструкцію. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!