Президентський авіапарк застрахували на 4 мільйони

Вівторок, 22 липня 2014, 09:05

ДАП "Україна" ДУС за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ Страхова компанія "Українська страхова група" на послуги зі страхування вартістю 4,18 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про обов’язкове страхування повітряних суден , страхування відповідальності експлуатанта за шкоду, заподіяну третім особам, і відповідальності повітряного перевізника за шкоду, заподіяну пасажирам, багажу, пошті, вантажу, а також обов’язкове страхування членів екіпажу повітряного судна та іншого авіаційного персоналу.

Страховку оформлюють на шість місяців, тобто до кінця поточного року.

Реклама:

Страхують три літаки й два гвинтокрили. Найдорожче оцінили літак А-319-115 - в 364 мільйони. Кожен з членів екіпажу застрахований на 100 тисяч гривень.

Окрім того застраховані  пасажири літаків (250 тис гривень), їхній багаж (1 131 гривень), визначена також страхова сума за затримку перевезення (4 694 гривень). Шкода, заподіяна третім особам, оцінена від 150 до 300 мільйонів гривень для літаків.

"Українська страхова група" належить голландській "TBIH Financial Services Group N.V."("ТіБіАйЕйч Файненшл Сервісіз Груп Н.В.").

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!