Яценюк доручив розробити кодекс економічного зростання

Вівторок, 15 липня 2014, 20:07

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Державній фіскальній службі розробити кодекс економічного зростання.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

Він наголосив на необхідності зменшення кількості податків, збільшення бази оподаткування і спрощення системи оподаткування: "В Україні треба змінити систему оподаткування і відношення до платника податку".

Яценюк також доручив створити службу фінансових розслідувань. "Ліквідація податкової міліції і нова якість у фінансових розслідуваннях", - поставив завдання прем’єр-міністр.

Реклама:

Крім того, голова уряду наголосив на необхідності переходу "на якісно нову форму перевірок" - безвиїзні перевірки, із застосуванням ІТ-технологій, через бази даних, які є в ДФС.

Він доручив також невідкладно ввести спеціальні рахунки ПДВ та наголосив, що робитиме все для того, аби було у парламенті було ухвалено рішення про "податковий компроміс".

Прем’єр-міністр повідомив, що ці доручення мають бути виконані до вересня 2014 року. "У вас часу до 1 вересня. І то це надто багато", - підкреслив Яценюк.

"Йдеться не про долю Державної фіскальної служби, а про долю країни. Люди хочуть реальних дій. Зробіть це. Заставте своїх працівників виконувати те, на що їх призначали", - звернувся голова уряду до представників ДФС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!