"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рідні фірми розпиляли 4 мільйони від "Укргазвидобування"

Субота, 12 липня 2014, 14:07

ПАТ "Укргазвидобування" 2 липня уклало угоду з ТОВ "Техніка" на придбання устаткування на 3,78 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Придбають шків гальмівний - 18 штук. Товар мають поставити на БУ "Укрбургаз", що в місті Краснодон Харківської області. Вартість одиниці товару складає 209 880 гривень.

Замовник повідомив, що провів "закупівлю зі зменшенням ціни", тобто у формі аукціону, кожен крок якого має знижувати ціну. За протоколом розкриття пропозицій жоден із учасників ціну не понизив.

Реклама:

Фірма "Техніка" зареєстрована у Дружківці Донецької області. Раніше засновниками фірми були Галина Рябініна і Андрій та Кіра Толстошеєви. Потім підприємство переоформили на Олександра Баштавенка.

За даними держреєстру, "Техніка" досі має таку ж адресу реєстрації і телефон, як і ТОВ "Омега" родини Толстошеєвих.

Єдиним конкурентом на торгах було київське ТОВ "АМТ Імперіал", власниками якого записані Павло Богучарський та Інна Зубкова. Підписантом цієї фірми є Олена Толстошеєва.

За даними ЗМІ, компанія "АМТ Імперіал" виступила забудовником елітного житлового комплексу "Статус Холл" у Дружківці. Тоді "АМТ Імперіал" представляв Андрій Толстошеєв.

Також повідомлялося, що ініціаторами зведення житлового комплексу були мер Дружківки Валерій Гнатенко і керівник ПрАТ "Грета", депутат облради від Партії регіонів Віктор Аннєнков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: