"Укрзалізниця" купила "військові" облігації на підтримку української армії

Субота, 7 червня 2014, 12:32

"Укрзалізниця" придбала через установи державного "Ощадбанку" казначейські зобов'язання "Військові", кошти від реалізації яких будуть направлені на потреби української армії.

Про це повідомили у прес-службі відомства, передає УНІАН.

Як зазначається, враховуючи надзвичайно напружену ситуацію в Східному регіоні України і необхідність фінансової підтримки української армії, яка захищає територіальну цілісність держави, менеджмент "Укрзалізниці" придбав державні цінні папери, які 21 травня цього року почав продавати "Ощадбанк".

"Мова йде про казначейські зобов'язання "Військові" серії В номінальною вартістю 1000 гривень, кошти від реалізації яких будуть спрямовані на підтримку української армії", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Як відзначають в прес-службі, залізничники завжди надавали допомогу і з ліквідації аварії на ЧАЕС, та з подолання наслідків катастрофи в Алчевську, а також стихійного лиха на Західній Україні, а в цей раз надають матеріальну підтримку українським військовим.

Нагадаємо, уряд випустив казначейські зобов'язання "Військові" на 1,1 млрд гривень, у тому числі на 100 млн гривень для фізичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!