РФ "забракувала" молочну продукцію ще двох українських виробників

П'ятниця, 27 червня 2014, 12:48

Россільгоспнагляд із 30 червня обмежив поставки до Росії молочної продукції виробництва Роменського молочного комбінату і Баштанського сир заводу.

Про це йдеться у повідомленні відомства, передає "УНІАН".

Згідно з повідомленням відомства, причиною обмеження стало виявлення в сирах Баштанського сирзаводу залишків антибіотиків тетрациклінової групи, а в продукції Роменського молочного комбінату - сальмонели, бактерій групи кишкової палички, мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ).

Як повідомлялося, у квітні Росспоживнагляд заборонив ввезення на територію РФ молочної продукції українських підприємств "Рось" філіал "Охтирського сиркомбінату", "Пирятинський сиркомбінат", "Гадячсир", "Золотоніський маслоробний комбінат" і "Техмолпром" у зв'язку з невідповідністю технічному регламенту на молоко й молочну продукцію. Слідом за Росією аналогічне рішення ухвалив Казахстан.

Реклама:

13 травня Россільгоспнагляд ввів тимчасові обмеження на поставки продукції Пирятинського сирзаводу до РФ.

На початку червня Россільгоспнагляд запровадив режим посиленого лабораторного контролю над молочною продукцією виробництва Роменського молочного комбінату й Баштанського сирзаводу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!