Мінфін чекає на пропозиції щодо змін у податковому законодавстві - Шлапак

Неділя, 22 червня 2014, 12:46

Міністерство фінансів чекає на аргументовані пропозиції від громадськості щодо змін у податковому законодавстві.

Про це заявив міністр фінансів Олександр Шлапак на позачерговому ІХ з’їзді Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України", передає прес-служба уряду.

"Є три завдання, які стоять перед нами і які потрібно вирішити. Перше - це реформування податкового законодавства. Я кажу відверто, що у Мінфіні очікують обґрунтованих, аргументованих змін до законодавства. У нас працює 9 робочих груп, чітко визначено, коли вони збираються і з яких питань", - зазначив Шлапак.

"Завдання Асоціації - взяти активну участь у редагуванні податкового законодавства, пропонуючи нові рішення. Раніше була проблема, коли ініціативи були, але з ними важко було достукатися. Зараз, я вам обіцяю: ви зможете їх донести, тільки надавайте свої пропозиції", - додав він.

Реклама:

Друге питання - це реформа державної фінансової служби. За словами міністра, необхідно зробити все можливе, щоб корупціонери не залишалися при владі.

"У громадськості є всі шанси змінити ситуацію. Не потрібно боятися сказати людині, що він злодій", - заявив Шлапак.

Третє завдання, яке стоїть перед громадськістю, - це "зміна філософії", оскільки, за словами міністра, якщо громадяни "просто чекають реальних дій, нічого не вийде".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!