В дороги Закарпаття "зариють" 25,5 мільйона

Неділя, 15 червня 2014, 12:30

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області уклало низку угод на утримання і поточний ремонт доріг та штучних споруд.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Загальна вартість угод становить 25,54 мільйона гривень.

Як зазначається, з них 20 мільйонів отримає ДП "Закарпатський облавтодор" на поточний дрібний ремонт автодоріг загального користування в області. Список доріг не оприлюднено. Планується засипати щебнем пробоїни, зробити водовідвід, відремонтувати дорожнє покриття, влаштувати підпірні стінки, встановити напрямні стовпчики і вказівники, замінити подекуди дорожні знаки.

Реклама:

Колективне підприємство "Агрошляхбуд" отримає 2,4 мільйона гривень на поточний дрібний ремонт автодоріг загального користування Виноградівського та Берегівського районів Закарпатської області:

ТОВ "Колор С.І.М." отримає 2,15 мільйона гивень за розмітку доріг області. Перелік доріг не оприлюднено. Відомо, що обсяг робіт становить 730 км.

ТОВ "Автоміст" отримає 1 мільйон гривень за ремонт штучних споруд на дорогах області. Йдеться про покриття тротуарів, опори і поручні мостів.

"Агрошляхбуд" засноване у м.Виноградів, Закарпатської обл. колективом близько 20 фізосіб, серед них Пригара Михайло Іванович і Пригара Павло Іванович. Також відомо, що юрисконсультантом служби автодоріг на цьому тендері була Пригара Людмила Володимирівна.

Компанія "Колор С.І.М." зареєстроване у смт.Клевань на Зою Іващук.

Фірму "Автоміст" заснували Роман Босак, Андрій Головченко, Іван Кіш, Наталія Дашук, Олена Сидоряк і ТОВ "Колегіум Груп" Одарки Горст.

Також Іван Босак є співзасновником ТОВ "Котедж" разом із Іваном Симодейком, котрий був головою бюро Мукачівської районної організації партії "Сильна Україна".

За даними ВДЗ, це перші тендери на ремонт і утримання доріг, проведені від початку року Службою автомобільних доріг у Закарпатській області. Але окрім того, 31 грудня 2013 року цей же замовник вже підписав договори на суму 43,63 мільйона гривень на утримання доріг на наступний рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: