РФ обмежила кількість пунктів пропуску продукції з України

Середа, 11 червня 2014, 12:10

Россільгоспнагляд обмежив до двох кількість пунктів пропуску та складів тимчасового зберігання для продукції тваринництва, яка постачається з України.

Зміни порядку ввезення української продукції були обговорені на переговорах заступника керівника Россільгоспнагляду Євгена Непоклонова з першим заступником міністра аграрної політики і продовольства України Іваном Бісюком, повідомляє прес-служба.

Згідно з повідомленням, це пов'язано з випадками виявлення неприпустимого рівня концентрації антибіотиків, насамперед, у молочній продукції, а також "з метою протидії контрабандному перевезенню продукції".

За словами Непоклонова, пункти пропуску розташовані на російсько-українському кордоні на території Брянської та Бєлгородської областей.

Реклама:

"На них буде проводитися необхідний огляд продукції з урахуванням наявних високих ризиків", - уточнюється в повідомленні.

Непоклонов також звернув увагу на те, що у зв'язку з набранням чинності техрегламентів МС, у тому числі на молоко і молочну продукцію, відбулося посилення внутрішнього контролю за сировиною і готовою продукцією.

Аналогічні вимоги будуть пред'являтися і до імпортної продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: