"Ощадбанк" тимчасово припиняє діяльність в Криму та Севастополі

Четвер, 8 травня 2014, 17:55

У зв’язку з неможливістю здійснення банківської діяльності в рамках чинного законодавства України на території АРК Крим з 6 травня 2014 року "Ощадбанк" припинив будь-які банківські операції у Криму та закриває філію - Кримське республіканське управління.

Про це йдеться у повідомленні банку.

"Це крок вимушений і тимчасовий. До завершення окупації. Протягом цього складного періоду ми докладали максимум зусиль, щоб обслуговувати наших клієнтів, долаючи перешкоди, штучно створені окупаційним режимом, в тому числі рейдерські захоплення відділень Ощадбанку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, "Ощадбанк" завжди дотримується у своїй роботі принципу відповідальності перед кожним своїм клієнтом, тому докладе максимум зусиль для виконання своїх зобов’язань і перед клієнтами Кримського республіканського управління - громадянами України.

Реклама:

Сьогодні фахівці банку ретельно розробляють порядок подальшого обслуговування всіх категорій кримських клієнтів "Ощадбанку" - переселенців з Криму та міста Севастополя, а також юридичних осіб.

"Кримські вкладники зможуть отримати свої вклади у відділеннях "Ощадбанку" в інших областях України", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!