У Турчинова проїдять більше мільйона на офіційних прийомах

Четвер, 8 травня 2014, 12:01

Управління справами Верховної ради уклало угоду з ДП "Їдальня Управління справами Апарату ВР" на обслуговування представницьких заходів та офіційних прийомів за участю керівництва ВРУ.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 1,06 мільйона гривень.

З квітня по грудень їдальня обслуговуватиме офіційні заходи, прийоми, а також парламентські делегації, державних і політичних діячів зарубіжних країн.

Реклама:

При цьому кількість заходів, меню чи кількість задіяного персоналу не уточнюється.

Щороку тендер на ці послуги проводять за неконкурентною процедурою "у одного учасника" з міркувань безпеки протокольних заходів. Держпідприємство, зазначається в обґрунтуванні, має складські та виробничі приміщення на режимній території, що забезпечує відповідний контроль за діяльністю підприємства і унеможливлює доступ сторонніх осіб, в тому числі під час проведення заходів.

Окрім того, ДП забезпечене "унікальним торгово-технологічним обладнанням", господарським інвентарем та меблями, що "територіально та архітектурно вписані в інтер’єр приміщень Верховної Ради України".

Для порівняння: у 2012-2013 р. аналогічні послуги замовляли за 1,31 млн гривень, у 2011 р. послуги обійшлися в 1,19 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!