У "Промекономбанку" ввели тимчасову адміністрацію

Четвер, 22 травня 2014, 12:16

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 22 травня ввів тимчасову адміністрацію в "Промекономбанк" строком на 3 місяці - до 21 серпня 2014 року.

Про це повідомляється на сайті фонду, пише "УНІАН".

Згідно з повідомленням, Фонд прийняв рішення про введення тимчасової адміністрації в банк на основі постанови правління Нацбанку №296 від 21 травня 2014 року "Про віднесення публічного акціонерного товариства "Промекономбанк" до категорії неплатоспроможних".

Фонд призначив тимчасовим адміністратором банку Ігоря Волощука.

Реклама:

За інформацією фонду, в період тимчасової адміністрації банку вкладники можуть одержати кошти за депозитами, термін дії яких закінчився, і за поточними рахунками, з відсотками на дату визнання банку неплатоспроможним, у межах 200 тисяч гривень.

Водночас, у фонді наголосили, що подача заяв на виплату коштів до початку і в період роботи тимчасової адміністрації законодавством не передбачена, виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, який формує уповноважена особа фонду.

"Промекономбанк" (м. Донецьк) працює в Україні з січня 1998 року. За інформацією на сайті банку його основним власником є компанія "Супрім-К" (42,4971%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!