"Влада" Криму вивезла з "Ощадбанку" понад 32 мільйона

Середа, 21 травня 2014, 17:15

Окупаційна влада Криму вивезла 32,45 мільйона гривень з державного сховища "Ощадбанку".

Про це повідомили у прес-службі банку.

"Сьогодні кримські мародери пішли далі в своїх грабіжницьких діях. Так звана "самооборона" Криму за участї  керівника Мерцалова вивезла в невідомому напрямку 32,45 млн гривень. Саме ці гроші, згідно з рішенням правління "Ощадбанку" були призначені для виплат пенсіонерам, інвалідам, ветеранам, сім'ям з дітьми та іншим малозахищеним верствам населення", - повідомили у прес-службі.

У повідомленні зазначається, що банк позбавлений можливості виконувати свої зобов'язання перед кримськими клієнтами, і відповідальність за це лежить на уряді Російської Федерації і його окупаційний режим на півострові.

Реклама:

"Ощадбанк" докладе всі зусилля для відстоювання та захисту своїх майнових прав і інтересів, які були грубо порушені в результаті окупації Автономної Республіки Крим Російською Федерацією, в міжнародних інстанціях", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 16 травня голова правління банку Андрій Пишний на своїй сторінці у Facebook повідомив, що окупаційна влада Криму намагалися вилучити 73 млн гривень готівки у регіональному відділенні "Ощадбанку".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: