"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"МАКО" Януковича-молодшого і не думає згортати діяльність

Понеділок, 7 квітня 2014, 17:28

Компанії групи "МАКО" працюють у штатному режимі, заробітна плата і податкові зобов'язання виплачуються вчасно і в повному обсязі.

Про це йдеться в прес-релізі групи.

Як наголошується, діяльність всіх активів групи здійснюється в суворій відповідності до чинного законодавства, а керівництво робить все для забезпечення стабільної роботи і збереження позитивної атмосфери в колективі.

"На сьогоднішній день в компаніях МАКО та ПАТ "ВБР" працює близько 3 тисяч осіб. Головне завдання для групи в ситуації, що склалася, яке перед менеджментом поставив акціонер Олександр Янукович - не допустити дестабілізації і зберегти робочі місця для співробітників, які забезпечують свої сім'ї", - йдеться в прес-релізі.

Реклама:

"Група "МАКО" розраховує, що представники органів влади при прийнятті будь-яких рішень щодо підприємств групи будуть діяти в рамках чинного законодавства, враховувати економічні наслідки своїх дій і керуватися не політичною доцільністю, а турботою про добробут українських громадян - співробітників "МАКО" та їх сімей", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: