"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Україні задекларували доходи 664 мільйонера

П'ятниця, 4 квітня 2014, 17:03

За три місяці цьогорічної деклараційної кампанії, дохід у розмірі понад 1 мільйон гривень задекларували 664 громадянина на загальну суму 3,5 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба "Міндоходів".

Як зазначається, за три місяці 213,2 тисяч громадян вже подали свої декларації про майновий стан та доходи. Вони задекларували майже 12 млрд гривень отриманого у минулому році доходу.

З цих коштів до бюджету буде сплачено 267,1 млн гривень податку на доходи фізичних осіб, що на 30% більше, ніж за відповідний період минулого року.

Реклама:

"Найбільша сума задекларованого доходу 4,3 млрд гривень була отримана громадянами від заробітної плати. Доходи від успадкованого або отриманого у подарунок майна становили 3,1 млрд гривень, від здавання у найм нерухомості - 262,5 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на продажі нерухомого або рухомого майна громадяни заробили 1 млрд гривень, на операціях з інвестиційними активами - 262,7 млн гривень.

"Правом на отримання податкової знижки скористалися 59,6 тисяч осіб. Їм буде повернуто 78,4 млн гривень. Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість таких осіб зросла на 13%", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: