"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Лукойл-Україна" продала свої 13 АЗС в Криму російському підрозділу

Четвер, 3 квітня 2014, 13:39

ПІІ "Лукойл-Україна" продало свої 13 АЗС і одну нафтобазу, розташовані в Автономній Республіці Крим, ТОВ "Лукойл-Югнефтепродукт".

Про це повідомила прес-служба компанії в четвер, пише "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, операція проведена з метою оптимізації системи управління збутовою мережею компанії в цьому регіоні і вдосконалення схеми поставок нафтопродуктів.

"ПІІ "Лукойл-Україна" продовжує безперебійну роботу.

Реклама:

Всі об'єкти і служби підприємства працюють в штатному режимі. 237 автозаправних комплексів, шість нафтобаз, відбудована система поставок нафтопродуктів дозволяють забезпечувати автомобілістів і підприємства якісним паливом", - наголошується в повідомленні.

В "Лукойл-Україна" також повідомили, що планують у 2014-2019 роках інвестувати в розвиток своїх активів в Україні не менше 141 млн доларів.

Як повідомлялося, в кінці 2012 року компанія оцінювала свою частку на ринку України за кількістю АЗС - близько 4%, за обсягами реалізації пального - близько 8%.

Мережа "Лукойл-Югнефтепродукт" розташована в Краснодарському і Ставропольскоем краї, а також у Карачаєво-Чекесской, Кабардино -Балкарської і Адигейської республіках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!