Банки призупиняють роботу низки відділень у Донецькій області

Понеділок, 14 квітня 2014, 17:11

Банки призупиняють роботу низки відділень у зоні конфлікту в Донецькій області.

Про це повідомили в кредитно-фінансових установах, передає "Інтерфакс-Україна".

"Райффайзен Банк Аваль призупинив роботу п'яти з 58 відділень у Донецькій області: Єнакіївського відділення №1, Слов'янського відділення №1, Краматорського відділення, першого Дружківського відділення, а також центрально-міського відділення в Донецьку", - повідомили в прес-службі банку.

Банк "Фінанси та Кредит" тимчасово призупинив роботу двох з 22 відділень у Донецькій області.

Реклама:

За даними прес-служби Першого українського міжнародного банку, фінустанова призупинила роботу відділення в Слов'янську.

Прес-служба Альфа-Банку повідомила, що відділення банку в Слов'янську в понеділок працює в закритому режимі.

За словами заступника директора департаменту продажів і маркетингу Платинум Банку Катерини Ладиженської, припинена робота відділення в Маріуполі.

"Враховуючи складну ситуацію на сході країни і близькість до епіцентру небезпечних дій, Платинум Банк прийняв рішення тимчасово закрити відділення в Маріуполі. Це рішення викликане, перш за все, турботою про безпеку клієнтів і співробітників банку", - сказала вона.

Разом з тим, як повідомила прес-служба "дочки" Сбербанку Росії, всі відділення кредитно-фінансової установи в Донецькій області працюють у штатному режимі.

"Все 203 відділення АТ "Сбербанк Росії" в Україні, в тому числі 26 відділень у Донецькій області, працюють у штатному режимі. Банк здійснює всі операції в повному обсязі, має міцний запас ліквідності, виконує свої зобов'язання перед клієнтами", - сказав представник прес-служби.

Державний Ощадбанк також не міняв режим роботи відділень.

Як повідомила начальник управління продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП Банку Олександра Сокольська, в Донецьку та Луганську в звичайному режимі працюють всі 18 відділень банку.

Промінвестбанк також на міняв режим роботи відділень у Донецькій області.

"Всі 16 відділень банку в Донецькій області працюють у штатному режимі. При необхідності рішення про зміну графіка роботи відділень прийматимуться керівниками на місцях, виходячи з розвитку ситуації", - повідомили в прес-службі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!