В "Зеонбуді" відхрещуються від Фірташа, Ахметова та Сашка Януковича

Понеділок, 24 березня 2014, 20:07

ТОВ "Зеонбуд", оператор цифрової ефірної телемережі, заявляє, що інформація про її власників, яку поширив голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, не відповідає дійсності.

Про це йдеться у повідомленні компаніі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Бізнесмени Олександр Янукович, Дмитро Фірташ та Рінат Ахметов не є власниками компанії "Зеонбуд", - сказали в компанії.

Крім того, група "СКМ" Ахметова також спростувала участь у "Зеонбуді".

Реклама:

"Компанія "Зеонбуд" не входить до складу групи "СКМ". Ми не є акціонером/власником цієї компанії і не беремо участі в управлінні нею", - зазначили в прес-службі СКМ.

У прес-службі Group DF заявили, що "ані Дмитро Фірташ, ані Group DF не мають ніякого відношення до компанії" Зеонбуд ".

Раніше в ЗМІ з посиланням на Томенка з'явилася інформація про те, що власниками "Зеонбуду" є вищезгадані бізнесмени.

"Як говорять експерти, структура власності виглядає таким чином: 33% - син Януковича Олександр, 33% - Дмитро Фірташ, 33% - Рінат Ахметов", - зазначав він.

Томенко також наголошував на необхідності термінової перевірки законності надання Національною радою з питань телебачення і радіомовлення ліцензій на цифрове мовлення приватній компанії "Зеонбуд", відзначаючи наявність непрозорої схеми підготовки переходу України з аналогового на цифрове мовлення.

"Зеонбуд" є оператором багатоканальної телемережі у складі чотирьох мультиплексів у стандарті DVB-T2(MPEG-4), отримав ліцензію Нацради з телерадіомовлення в грудні 2010 року. За даними ДП "Інформаційно-ресурсний центр" власником "Зеонбуду" є ТОВ "Планбрідж Лімітед"(Кіпр).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: