Турчинов призначив в ДУСю партнера по родинному бізнесу

Понеділок, 17 березня 2014, 11:52

В.о. президента Олександр Турчинов призначив заступником керівника Державного управління справами Всеволода Бородіна, який був бізнес-партнером родичів Турчинова.

Про це пише Максим Опанасенко зі "Свідомо".

Бородін у 2007-2012 роках був народним депутатом від "Батьківщини".

Разом з тим у 2011 році Всеволод Володимирович Бородін значився співзасновником ТОВ "Екотехпром". Співзасновником останнього також було ТОВ "Компанія "Центр фінансових технологій" (з 2009-го – ТОВ "Інститут економіки і права").

Реклама:

Засновниками "Інституту економіки і права" є дружина в.о. президента - Ганна Турчинова, яка у дівоцтві мала прізвище Белиба, і його мама –Валентина Турчинова. Крім того, до складу засновників входить теща Турчинова Тамара Белиба.

У свою чергу батько дружини Турчинова Володимир Белиба є одним із засновників "Екотехпрому".

В обох фірмах також фігурує Раїса Володимирівна Вишневська (у ТОВ "Інститут економіки і права" Вишневська значилася співзасновником станом на жовтень 2009-го, у ТОВ "Екотехпром" - і зараз). За даними "Української правди", це сестра-двійняшка дружини Турчинова.

Ще один співзасновник "Екотехпрому" - Мирослава Лук’янчук. Це дружина нардепа від "Батьківщини" Руслана Лук’янчука, який у 2002-2006 роках був помічником-консультантом тодішнього нардепа Олександра Турчинова.

"Екотехпром" зареєстрований на бульварі Лесі України, 26. За інформацією Державної реєстраційної служби, за цією ж адресою зареєстровано цілий ряд первинних партійних організацій Дарницької районної партійної організації "Батьківщини".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: