"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Екс-міністр Міндоходів "відхрестився" від рахунків у Швейцарії та Австрії

Середа, 12 березня 2014, 11:38

На певний час я взяв інформаційний тайм-аут, але вже знову на зв’язку і готовий до спілкування.

Про це Олександр Клименко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо нібито блокування моїх рахунків у банках Швейцарії, Австрії чи у будь-якій іншій країні. У цих державах я не маю жодних рахунків, а отже усі розповсюджені з цього приводу заяви є безпідставними", - написав екс-очільник.

Крім того, за його словами, як екс-керівника міністерства, його безсумнівно хвилює подальша доля відомства і колективу.

Реклама:

"І я завжди готовий надати його новим очільникам будь-які консультації та поради щодо податкової і митної політики, адже присвятив роботі у цих сферах більше 9 років свого життя. Але планів щодо роботи в державних структурах на поточний момент в мене немає", - сказав Клименко.

Як і раніше, він вважає рішення про розділення Міністерства системною помилкою.

"В умовах того жорсткого піке, в якому перебуває економіка України, зворотня реорганізація вже повністю сформованого відомства потребуватиме значного часу і ресурсів. Будь-які організаційні перетурбації зараз загрожують не лише втратою податкових і митних надходжень до бюджету, а й суттєвим посиленням ризиків та не прогнозованістю ситуації для бізнесу", - сказав Клименко.

"Очолюючи Міністерство, я докладав усіх зусиль для того, щоб удосконалити систему адміністрування податків і митних платежів, зробити Ії зрозумілою і простою у використанні як для бізнесу, так і для держави",- підсумував екс-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!