"Сан ІнБев-Україна" заборонила працівникам писати в соцмережах про Майдан. Додано

Четвер, 20 лютого 2014, 21:47

Пивоварна компанія "Сан ІнБев-Україна" заборонила працівникам компанії розміщувати в соціальних мережах пости, які стосуються подій в Україні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала робітниця відділення компанії в Харкові. 

"Сьогодні на роботі нас зібрали на нараду, але не для того, щоб вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання, а щоб заборонити нам розміщувати в соцмережах пости, що стосуються подій в Україні", - написала вона.

Скрін з Facebook 

Вона також зазначила, що в деяких відділах такі заборонювальні заходи зустріли оплесками.

Реклама:

"У день трауру, в день, коли на вулицях десятками вбивають громадян України. САН ІнБев-велика міжнародна компанія, лідер пивного ринку в світі. Сьогодні вона показала своє справжнє огидне і боягузливе обличчя і втратила будь-яку повагу. Так от, ІнБев, ви забулися, я не раб", - написала співробітниця компанії Сан ІнБев.

Через дві години після появи зазначеного посту, на сторнці "Сан ІнБев-Україна" у Facebook з'явилося повідомлення компанії, в якому йдеться про "соціальну відповідальність" перед споживачами і робітниками.

"Ми усвідомлюємо свою відповідальність перед нашими споживачами, громадою, але в першу чергу перед нашими працівниками", - йдеться у повідомленні.

"САН ІнБев Україна з надзвичайною повагою відноситься до реалізації законних прав і свобод громадянами України та своїми працівниками зокрема. З величезною повагою відноситься до права людей, а особливо своїх працівників, висловлювати вільно свою думку або точку зору", - додає компанія.

Як відомо, "Сан ІнБев-Україна" – один з лідерів на українському пивному ринку з 2000 року.

В Україні компанія об'єднує три пивоварні підприємства: Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення "Сан ІнБев Україна".

До портфелю брендів компанії входять три національних бренди – "Чернiгівське", "Рогань" і "Янтар" та сім міжнародних брендів – Bud, Stella Artois, Staropramen, Beck's, Leffe, Hoegaarden, Lowenbrau.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!