У Путіна кажуть, що Україна отримає другий транш вчасно

Середа, 19 лютого 2014, 20:54

Росія перерахує другий транш Україні у встановлені терміни.

Про це заявив статс-секретар, заступник голови МЗС РФ Григорій Карасін, який знаходиться зараз в Україні, передає "РИА Новости".

"Я більше вірю заявам російського міністра фінансів, який чітко і ясно сказав про те, що черговий транш в 2 мільярди доларів буде переведений. Я виходжу з того, що це буде зроблено. Ми ці питання сьогодні детально не обговорювали", - сказав Карасін, відповідаючи на питання, чи відповідає дійсності інформація про те, що другий транш Росія перерахує Україні після того, як буде сформовано новий український уряд.

Як повідомлялося, наприкінці минулого року РФ прийняла рішення вкласти в єврооблігації України до 15 мільярдів доларів. Незабаром був викуплений перший транш на 3 мільярди доларів.

Реклама:

У понеділок глава Мінфіну РФ Антон Силуанов заявив, що Росія цього тижня придбає наступний транш єврооблігацій України на 2 мільярди доларів.

Раніше в середу агентство Рейтер повідомило з посиланням на неназване джерело в уряді України, що другий транш російського кредиту нібито відкладений до п'ятниці "з технічних причин".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!