"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Візз Ейр Україна" вводить платну реєстрацію на свої рейси

П'ятниця, 24 січня 2014, 12:05

Авіакомпанія "Візз Ейр Україна" з кінця лютого 2014 вводить плату в розмірі 115 гривень у разі реєстрації на рейс в аеропорту.

Як повідомила прес-служба авіакомпанії, при реєстрації на рейс через інтернет послуга надаватиметься безплатно, передає "Інтерфакс-Україна".

Нові правила набувають чинності на всіх рейсах, що виконуються з 26 лютого 2014 року.

"Такий крок дозволить авіакомпанії скоротити витрати на наземне обслуговування і запропонувати пасажирам доступні ціни.

Реклама:

Додатковий збір за реєстрацію в аеропорту стимулюватиме пасажирів проходити реєстрацію в інтернеті в режимі онлайн, тим самим дозволяючи компанії оптимізувати витрати, пов'язані з реєстрацією пасажирів в аеропорту, що займає тривалий час", - зазначає авіакомпанія.

Безкоштовна реєстрація на рейс через інтернет доступна на сайті wizzair.com за 30 днів і не пізніше трьох годин до часу вильоту згідно розкладу для пасажирів із зареєстрованим багажем і без нього.

Пасажири, які проходять реєстрацію на рейс через інтернет, повинні роздрукувати свій посадковий талон перед прибуттям в аеропорт. З роздрукованим посадковим талоном вони повинні прибути в аеропорт не пізніше ніж за 40 хвилин до часу відправлення рейсу за розкладом.

Нові правила для реєстрації через інтернет доступні для всіх бронювань, починаючи з 23 -го січня 2014 року, для рейсів, що вилітають 26 лютого чи пізніше.

"Ми закликаємо всіх наших пасажирів реєструватися на рейси через інтернет. Це дозволить заощадити кошти під час подорожі з нашою авіакомпанією. Реєстрація через інтернет вже стала досить поширеною практикою декількох європейських авіакомпаній", - цитується в повідомленні генеральний директор авіакомпанії Акош Буш.

Додатковий збір за реєстрацію на рейс в аеропорту не буде стягуватися в тих аеропортах, де реєстрація через інтернет поки не доступна.

Раніше платна реєстрація на рейси авіакомпанії працювала в кількох зарубіжних аеропортах.

"Візз Ейр Україна" експлуатує флот, що складається з чотирьох літаків Airbus A320, і пропонує перельоти по 32 напрямках у 12 країн з чотирьох українських міст.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: