ДУСя дала 28 мільйонів на покращення навчального корпусу чиновників

П'ятниця, 10 січня 2014, 09:13

Національна академія держуправління при президенті за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Енергобудтехсервіс" на розробку технічної документації та реконструкцію навчально-лабораторного корпусу вартістю 28,1 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, роботи по реконструкції існуючого чотириповерхового будинку по вул. Ежена Потьє, 20 потрібно виконати до березня 2016 року коштом державного бюджету, розпорядником яких є Державне управління справами.

В ході реконструкції передбачається збільшити висоту п’ятого (технічного) поверху для можливості його експлуатації для учбового процесу. Для освітлення приміщень та коридорів будуть влаштовані вікна під кутом по усьому периметру споруди. Також потрібно надбудувати головні сходові клітини, зробити ще один ліфт. В процесі реконструкції планується влаштувати нову їдальню на першому поверсі та технічні приміщення на  підвальному поверсі за рахунок прибудови.

Реклама:

Фірму "Енергобудтехсервіс" зі статутним капіталом 375 грн. заснували Алла Возна та Ілля Тітенський. Останній раніше був відомий як замдиректора держпідприємства "Учбово-експертний центр НАЕР", директором якого був Сергій Возний.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно-виробнича майстерня "Україна-реставрація" з різницею 1%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!