"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Шевченківський суд купив меблів на 600 тисяч

Субота, 7 грудня 2013, 10:31

Територіальне управління ДСА України в місті Києві 6 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Бріз" на придбання меблів для Шевченківського районного суду на загальну суму 614 тисяч гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

За інформацією видання, коштом державного бюджету замовлено 821 одиницю різних меблів, які мають вже до 10 грудня доставити в нове приміщення суду по вулиці Дегтярівська, 31А.

Серед замовленого - столи, стільці, трибуни, шафи для одягу й документів, тумби, архівний стелаж тощо.

Реклама:

Як зазначається, власниками фірми "Бріз" є Сергій і Вікторія Музики, а також Олександр Гаврилюк. Цього року на Дегтярівську уже замовляли меблі - у вересні ДСА укладало угоду з ПП "Неопол" на 287 тисяч гривень.

Окрім того на ремонт самого приміщення в жовтні було виділено 8,75 млн гривень, а минулого року - ще 1,84 млн гривень. Таким чином за два роки на облаштування суду на Дегтярівській було укладено угод на 11,50 млн гривень.

Як повідомлялося, 3 грудня троє суддів Шевченківського суду прийняли рішення про максимальний термін арешту - 60 днів -  для дев’ятьох осіб, які були затримані під час сутичок біля адміністрації президента на вулиці Банковій 1 грудня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!