"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Захарченко заплатить офшору 15 мільйонів за документообіг

Четвер, 5 грудня 2013, 11:47

МВС уклало угоду з ТОВ "АМІ" на закупівлю послуг впровадження системи електронного документообігу та супутнього обладнання.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 14,79 млн гривень.

Товар мають поставити з моменту укладання договору до кінця 2013 року, пише видання.

Реклама:

Як зазначається, придбають комп’ютерні програми: ліцензії серверні комп’ютерні програми, 300 ліцензій на робочі клієнтські місця, системи керування базами даних та ін.

"Також закуплять периферійне та серверне обладнання: матричні принтери для нанесення штрих-коду, сканери, персональні ідентифікатори та носії електронного цифрового підпису та ін", - йдеться у повідомленні.

Договором також передбачено, що підрядник має налагодити роботу комп’ютерних програм, навчити працівників користуватись ними, поставити систему антивірусного захисту, створити комплексну систему захисту інформації, оброблюваної в системі електронного документообігу МВС України, надавати гарантійну підтримку не менше 36 місяців.

Власником донецької фірми "АМІ" є ТОВ "Фінансові послуги" зі статутним капіталом 1 тис грн., яка зареєстрована на Марію Тимошенко і панамську корпорацію "Фьюст Трейдінг Інвестмент Корп.".

Раніше засновником "АМІ" значився Анатолій Нозік з Дружківки (Донецька область), який і сьогодні залишається директором компанії.

У "Віснику державних закупівель" опубліковано дані про підряди ТОВ "АМІ" на суму 137,81 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: