Мисливські угіддя Януковича за 28 мільйонів захистять від підтоплення

Четвер, 26 грудня 2013, 11:56

Управління водних ресурсів за результатами тендеру уклало угоду з корпорацією "Укртрансбуд" на проведення заходів із захисту від підтоплення населених пунктів Богдани, Андріївка, Пилява, Любимівка, Сухолуччя та сільгоспугідь Вишгородського району, прилеглих до Київського водосховища.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 27,74 мільйона гривень.

"Передбачається розчистка річки Жидок, розчистка каналів, реконструкція гідротехнічних споруд, влаштування двох водойм-випаровувачів в селі Любимівка. Роботи мають провести коштом державного бюджету до кінця 2014 року", - пише видання.

Реклама:

За словами начальника відділу інвестиційної політики "Київводресурсів" Михайла Шульги, річка Жидок впливає на підтоплення територій сільськогосподарських та лісових угідь Любимівської та Сухолуцької сільських рад, Димерського лісгоспу та Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства.

Нагадаємо, що в Дніпровсько-Тетерівському заповіднику знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як "Сухолуччя".

Головою правління корпорації "Укртрансбуд"  є Сергій Романенко. Корпорація почала вигравати тендери у жовтні 2010 р., з цього часу отримала замовлень на 122,02 млн гривень.

Єдиним конкуренто на торгах різницею пропозицій було ТОВ "Євротехнології Груп", яким володіють Тарас Бойправ і Роман Говорун.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!