"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фірма, пов'язана із сином Януковича, отримає ще 490 мільйонів на "Охматдит"

Вівторок, 24 грудня 2013, 20:36

"Укрпрофмед", що виступає генпідрядником будівництва нового корпусу "Охматдиту", отримає більше 490 млн гривень на будівництво лікувально- діагностичного комплексу "Охматдит".

Згідно з повідомленням у "Віснику держзакупівель" , акцепт договору на 490,359 млн гривень відбувся 23 грудня 2013 року, передає "Інтерфакс-Україна" .

Замовником будівництва виступає держпідприємство ТОВ "Укрмедпроектбуд" (Київ).

Як повідомлялося, уряд 12 грудня 2011 затвердив проект будівництва діагностичного комплексу " Охматдиту" загальною вартістю 1,784 млрд гривень.

Реклама:

Згідно з урядовим розпорядженням №1280-р, лікувально-діагностичний комплекс на 324 ліжка (374 з урахуванням реанімації) загальною площею 66,679 тис. кв. м буде побудований на ділянці площею 2,46 га.

Будівництво лікувально-діагностичного комплексу "Охматдит" розпочато в грудні 2011 року. Центр для пересадки кісткового мозку та відділення дитячої онкогематології повинні бути здані в експлуатацію вже в першому кварталі 2014 року.

Проект будівництва розроблений ТОВ "Укрпрофмед" .

Кабмін у середині липня 2013 доручив активізувати роботу з держбанками по залученню 750 млн гривень під держгарантії для фінансування безперебійного виконання робіт з будівництва нового сучасного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Рішення про впровадження додаткових заходів для будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу "Охматдит" уряд прийняв на засіданні 11 липня 2013 року.

Як відомо, виконавцем проекту будівництва нового корпусу "Охматдиту" було обрано ТОВ "Укрпрофмед".

Раніше "Українська правда" уже писала, що відповідна фірма пов'язана із старшим сином президента - Олександром Януковичем. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: