Новинський знищив суднобудування в Україні - "Батьківщина"

Понеділок, 4 листопада 2013, 14:36

1 листопада Госпсуд Миколаївської області, визнавши суднобудівний завод "Океан" банкрутом, офіційно підтвердив, що бізнесмен Вадим Новинський фактично успішно завершив свою програму знищення вітчизняного суднобудування.

Про це заявив член Політради ВО "Батьківщина" Вадим Меріков, повідомляють у прес-службі "Батьківщина" у Миколаївській області, пише "Преступности.НЕТ".

"Схема, успішно відпрацьована групою Новинського на ЧСЗ, заводі ім. 61 Комунара, Херсонському суднобудівному заводі (звідки був виписаний в Миколаїв колишній директор ХСЗ, а до останнього часу - виконавчий директор суднобудівного субхолдинг Smart Maritime Group, управляв "Океаном", Василь Федін), доведена могильниками українського суднобудування до логічного кінця", - наголошується в повідомленні.

Меріков зазначає, що кожного разу, опиняючись в руках "олігарха-регіонала" Новинського, найбільші суднобудівні заводи країни проходили один і той же сценарій з припинення існування верфі з подальшим банкрутством.

Реклама:

Крім того, опозиціонер вважає, що перед правлячим сьогодні в Україні режимом, і перед його повноважними представниками в областях стоїть завдання повністю знищити суднобудування в державі.

"Справа ліквідації суднобудування в Миколаєві, розпочата вихідцем з "Океану" Анатолієм Кінахом, успішно завершена його послідовниками і наступниками, його однопартійцями", - заявляють у ВО "Батьківщина".

Нагадаємо, у п'ятницю, 1 листопада, Господарський суд Миколаївської області в рамках справи про банкрутство підприємства ухвалив розпочати процедуру ліквідації ВАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: