Порт купив розкішні "Фольксвагени" на 1,4 мільйони у дружини міністра

Четвер, 21 листопада 2013, 09:13

ДП "Маріупольський морторгпорт" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Тріол-Авто" на закупівлю трьох автомобілів Volkswagen за 1,39 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найдорожче коштує Volkswagen Touareg Premium Life  3.6 V6 FSI (280) - 610 тисяч гривень. Чорний джип виконано у дизайн-пакеті "Chrome & Style" - хромовані труби та інші зовнішні деталі.

"У авто є двозональний кондиціонер Climatronik, багатофункціональне шкіряне триспицеве кермо, система подушок безпеки для водія та пасажирів, парк-пілот спереду та ззаду, CD- чейнджер на 6 дисків та 8 динаміків", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Volkswagen Caravelle Voyage 2.0 TDI кольору сріблястий металік придбано за 490 тисяч гривень. У конкурсній документації вказано, що цей мікроавтобус призначено для відряджень.

"Авто додатково до базової моделі укомплектовано подушками безпеки боковими та для захисту голови, тризонним клімат-контролем, додатковим водяним обігрівачем, паркувальним асистентом спереду та ззаду, сигналізацією, тонованими вікнами, обігрівом переднім сидінь, електродоводчиком зсувних дверей, легкосплавними дисками", - пише видання.

Ще 300 тисяч гривень коштує Volkswagen Touran Comfortline 2.0 TDI М6 (110л.с) кольору сріблястий металік. Авто додатково укомплектовано передніми сидіннями підвищеного комфорту, легкосплавними дисками "Cleveland" та клімат-контролем.

Співвласниками "Тріол-Авто" є Ірина Сафіулліна (51%), Іван Гветадзе (34%), Теймураз Гветадзе (11%), Олег Подолєв (4%).

Ірина Сафіулліна є дружиною міністра молоді та спорту України Равіля Сафіулліна.

Теймураз Гветадзе - депутат Ленінської райради в Донецьку від Партії регіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!