"Чорноморнафтогаз" злив 53 мільйона фірмі, яка здає квартири у Сімферополі

Середа, 20 листопада 2013, 10:13

ДАТ "Чорноморнафтогаз" за результатами тендерів уклав низку угод з ТОВ "Укратоменерго" на постачання обладнання та геологічні роботи на суму 53,31 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, послуги з обробок пластів колекторів свердловин МСП-17 Штормового ГКР (шельф Чорного моря) коштуватимуть 28,76 млн гривень. "Укратоменерго" має виконати ці роботи до грудня 2014 року. Єдиним конкурентом було ТОВ "Хозбудпоставка", яке пропонувало виконати ці роботи на 0,2% дорожче.

Ще 14,85 млн гривень "Укратоменерго" отримає за геолого-технологічні роботи на площі Губіна. Єдиним конкурентом було держпідприємство "Полтавське управління геофізичних робіт", яке пропонувало виконати роботи дорожче на 0,9%.

Реклама:

Також у "Укратоменерго" придбано три горизонтальні факельні установки СФНРГ-300 придбано по 3,23 млн гривень. До комплекту кожної установки входить факельний ствол Ду 300, факельний оголовок Ду 300, система розжигу, блок редукування тиску паливного газу, фланцеві пари в комплекті з  кріпленням, опори під ствол та кронштейни для кріплення трубопровіда паливного газу до ствола, кабельна продукція, пише видання.

На цей тендер подавало заявку ТОВ "Міа-груп", яке пропонувало ці установки по 1,52 млн гривень. Однак цю пропозицію було відхилено через претензії до оформлення та наявності усіх довідок. Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ "Созидатель", яке пропонувало обладнання на 0,5% дорожче від переможця.

Фірму "Укратоменерго" заснували Лариса Токар з села Новосілки під Києвом та Сергій Семко з Новомиргорода Кіровоградської обл. Компанія зареєстрована у селі Білогородка Київської області.

У державному реєстрі вказано контактний телефон "Укратоменерго" 067-557-75-74. Саме цей номер вказано у оголошенні про добову здачу в оренду квартир у Сімферополі.

 

Фірма "Укратоменерго" почала вигравати державні тендери у 2012 році, після призначення міністром енергетики та вуглепрому Едуарда Ставицького, чия кар’єра була пов’язана з Кіровоградською областю, звідки походить один з засновників "Укратоменерго". Наразі "Чорноморнафтогаз", чия штаб-квартира знаходиться у Сімферополі, очолює Сергій Головін, колишній підлеглий Ставицького з НАК "Надра України".

 

Загалом "Укратоменерго" за півроку отримало державні підряди вже на 61,65 млн грн. Також ця фірма була єдиним конкурентом фірми "Голден деррік" на тендері "Чорноморнафтогазу" вартістю 112,00 млн грн. Нагадаємо, ТОВ "Голден деррік" пов’язано з групою Ставицького.

Як відомо,  "Чорноморнафтогаз" за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ "Геоніка-Україна" на постачання хімічних речовин на 11,18 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!