"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Товариш Вілкула за 15 мільйонів відремонтує дороги у Кривому Розі

Вівторок, 12 листопада 2013, 08:56

Управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Вестшляхбуд" на поточний ремонт автошляхів міста загальною вартістю 14,87 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на дорогах знімуть асфальтобетонні покриття, поставлять шари щебеню і піщано-гравійної суміші і покриють асфальтобетоном, зроблять дорожню розмітку.

ТОВ "Вестшляхбуд" входить у концерн "Веста" одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким градоначальником Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

Реклама:

З 2008 року "Весташляхбуд" отримало підряди від криворізької мерії та місцевих комунальних підприємств на 661,33 мільйона гривень.

Єдиним конкурентом на торгах з різницею 0,8% було ПАТ "Криворіжіндустрбуд".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Вестшляхбуд" на утримання автошляхів міста вартістю 3,08 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: