Корогодський: будь-який свій бізнес готовий продати

Середа, 9 жовтня 2013, 17:53

Власник ТРЦ "Дрім Таун " Гарік Корогодський каже, що готовий продати будь-який свій ​​бізнес і обіцяє побудувати басейн поруч з НСК "Олімпійський".

Про це він сказав в інтерв'ю "Ліга.Бізнес".

"Будь-який бізнес, коли він створюється, це нелюбима дитина, яка з'являється "по зальоту". Раніше зі мною такого не було, але сьогодні я будь-який свій бізнес готовий продати. Питання лише в ціні", - заявив бізнесмен.

За його словами, заняття бізнесом втратило гостроту.

Реклама:

"Бізнес - це заробляння грошей. А мене - може, це вікове, - заробляння грошей більше не збуджує. Мені це не цікаво, як дівчинка  до якої охолов. Я дуже багато з бізнесом прожив. Пора зробити апгрейд коханої ", - каже Корогодський.

" У 1985 році я точно знав, що мені потрібно: 200 тисяч доларів, квартира і машина. І розумів , що рухатися до цієї цілі треба потроху. Заробляти, як і красти, треба потроху" , - переконує він.

Як зазначає бізнесмен, "всі  тямущі" у 90 роках "або спекулювали, або були цеховиками".

"Я не знаю, чому вони бояться зізнатися. Всі, хто сьогодні знаходиться на верхівці, починали однаково. Тоді всі люди ділилися на тих, хто купував жуйки і продавав-перепродував", - заявив він.

Корогодський також підтвердив, що він не відмовляється від ідеї побудувати басейн поруч з НСК "Олімпійський".

"Так, ми боремося за право витратити на це гроші. Земля під басейн є, ми продовжуємо боротися і не кидаємо цю ідею" , - заявив він.

"Для мене мораль у бізнесі дуже важлива. Наприклад, ми з партнерами ніколи не брали участі в приватизації. Тільки будували і купували. Плюс - завжди вузька спеціалізація. Спочатку нафту , тепер торгова нерухомість", - додав бізнесмен.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: