"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Петербурзі пройшли обшуки "дочки" Приватбанку

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 11:10

Міністерство внутрішніх справ Росії проводить в Санкт-Петербурзі обшук у філіях Москомприватбанку, що є дочірньою структурою Приватбанку.

Про це повідомила прес-служба банку, передають "Українські новини".

Як повідомляється, філія надала поліції організаційну підтримку в рамках розслідування кримінальної справи, відкритої за фактом нецільового використання бюджетних коштів.

Проведення слідчих дій здійснюється з урахуванням необхідності обробки досить великого обсягу інформації, в цій роботі задіяні ряд операційних офісів Москомприватабнка в Санкт-Петербурзі.

Реклама:

При цьому банк запевнив, що дана робота не вплине на порядок обслуговування своїх клієнтів у найближчих офісах установи.

Кримінальну справу порушено за фактом розкрадання грошових коштів з бюджету Санкт-Петербурга, виділених у вигляді субсидій на розвиток малого та середнього бізнесу. У кримінальній справі фігурують понад десяток фірм, від імені яких представлялися підроблені документи на виділення субсидій на загальну суму понад 15 мільйонів рублів.

На час слідчих дій тимчасово були закриті чотири офісу Москомприватбанку.

Як відомо, у 2013 році Приватбанк має намір увійти до ТОП-50 російських банківських установ за основними показниками розвитку.

Нагадаємо, основними власниками банку є Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, що володіють по 33,7991% акцій банку, а також компанія Triantal Investments Ltd (Кіпр, 24,99% акцій банку), власниками якої також є Коломойський і Боголюбов (по 50%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: