Азаров виділив 3,7 мільйона гривень на капремонт вертольота

Понеділок, 21 жовтня 2013, 11:27

Кабмін виділив 3,7 мільйона гривень на капітальний ремонт вертольота, призначеного для перевезення вищих посадових осіб.

Про це йдеться в розпорядженні №786 від 9 жовтня, передають "Українські новини".

Зокрема, Кабмін доручив Державному управлінню справами з раніше передбачених відомству 30 млн гривень на утримання установи, виділити зазначену суму на капремонт вертольота.

При цьому Кабмін дозволив Держуправлінню справами зменшити видатки споживання на 2,4 млн гривень і збільшити на таку ж суму видатки розвитку за програмою "Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом".

Реклама:

Крім того, розпорядження передбачає зменшення на 0,2 млн гривень витрат відомства з підготовки кадрів, підвищення кваліфікації працівників, фахівців держуправління, а також на 0,5 млн гривень на виплату державних премій.

При цьому передбачено збільшення на 0,7 млн ​​гривень витрат на збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках і заповідниках, а також на 0,08 млн гривень на надання медичних послуг медичними установами.

Кабмін доручив Держуправлінню справами узгодити відповідний перерозподіл видатків держбюджету з комітетом Верховної ради з питань бюджету.

Як повідомляло агентство, розпорядженням №612 від 26 червня Кабмін передав два літаки Ан-148 в управління Державного управління справами для перевезень вищих посадових осіб держави Державним авіаційним підприємством "Україна".

При цьому уряд доручив Мінфіну при підготовці змін до проекту державного бюджету на 2013 рік збільшити видатки Держуправління справами на 9 млн гривень для виконання робіт з переобладнання та модернізації даних літаків до жовтня, з метою забезпечення можливості допуску їх до виконання літерних рейсів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!