"Феофанія" отоварилася рушниками та ролетами майже на 2 мільйона

Середа, 16 жовтня 2013, 10:31

Клінічна лікарня "Феофанія" Державного управління справами за результатами тендерів уклала низку угод на придбання товарів коштом держбюджету на 1,67 мільйона гривень.

Про це пишуть"Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, у львівського підприємця Тимчишин М.В. за 106 тисяч гривень придбано 9 тисяч упаковок двошарових паперових рушників по 11,75 гривень за упаковку без ПДВ.

"Тендерна ціна значно перевищує ринкову. За даними з відкритих джерел, такі рушники можна придбати по 10,14 гривень за упаковку", - пише видання.

Реклама:

Також на тендер подавав заявку відомий постачальник паперової продукції - компанія "Індагро Груп", яка пропонувала рушники по 9,9 гривень з урахуванням ПДВ. Однак дешевшу заявку було відхилено через невідповідність запропонованих рушників бажаним.

Також "Феофанія" за 0,46 мільйона гривень придбала у київського підприємства Неклецової В.О. 55 квадратних метрів тканевих ролет по 830 гривень за м2, що є одним з найдорожчих видів ролет.

Окрім цього придбано медичні меблі, запчастини та різне комп’ютерне устаткування.

Загалом у 2013 році "Феофанія  провела тендери на 243,46 мільйона гривень. У тому числі 182,25 мільйоан гривень коштує угода з "Київміськбудом" на капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу №3.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!